top of page

lør. 11. juni

|

Finstadjordet

Losbyfestivalen 2022

Velkommen til en mangfoldighetshelg på Losby kafé og besøksgård! Det blir en helg stappfull av morsomme aktiviteter og god underholdning. Lørdag blir det gårdsfest på tunet. Billetter til kveldsarrangementet finner du på deltaker.no

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

11. juni 2022, 20:30 CEST

Finstadjordet, Bakkerudveien 1, 1475 Finstadjordet, Norge

Om arrangementet

Ronny Aagren sitt nye album «Changes» tar bandet til nye høyder.

Det lenge forventede andre-albumet til bandet har allerede fått radiotid i flere deler av verden gjennom singelen “It’s You”, som kom ut i desember 2021. Deres forrige album “Close to You” som kom ut i desember 2017 fikk også stor oppmerksomhet i store deler av verden og fikk bandet ut på festivaler i Europa, Skandinavia og Norge, og de ble nominert av Norsk Bluesunion (NBU) til å representere Norge i International Blues Challenge (IBC), som fant sted i Memphis Tennessee i USA året 2019.

“Changes” byr på et nytt, stort og gjennomtenkt lydbilde. Med flotte vokal-arrangementer og imponerende instrumentale prestasjoner, viser bandet seg virkelig fra sin beste side. Ronny Aagren tar med sin musikalske bakgrunn gjennom nye sjangere, og henter inspirasjon fra country, soul, rock, americana og gospel. Dette er virkelig et band og album i internasjonal standard.

Dele dette arrangementet

bottom of page